Blonde Meesteres Michela woensdag t/m as zaterdag in Amersfoort

Haar ster is rijzende, vanwege haar inlevingsvermogen in de fantasie van een slaaf en een kinky SM sessie, en natuurlijk door haar allround ervaring in vele soorten SM spelen, kinky games en erotische inslag. En natuurlijk haar looks en sympathieke inslag qua karakter. De sessies vinden in de Engelse taal plaats, maar zijn van een goed niveau en gepassioneerd gespeeld. Deze week is Meesteres Michela dinsdag 6, woensdag 7 en zaterdag 10 juni in de sfeervolle SM kamer nr. 7 (zie foto’s hieronder) bij SM Studio Amersfoort in Amersfoort.

Afspraken voor zowel de beginnende slaaf als de gevorderde slaaf kunnen gemaakt worden tussen 11.00 uur in de ochtend en ca. 21.00 uur in de avond a €200,00 per uur. Schone badkamer met douche aanwezig voor de nodige persoonlijke hygiene voor en na de sessie. Ook discrete ontvangst op de speellocatie zelf. De ingang is niet vanaf de weg te zien en de gastvrouw laat u even netjes discreet apart op een kamer wachten waar Meesteres Michela u vervolgens ophaalt voor je spannende sessie.

Meer info over jouw fantasie en mogelijkheden bij Meesteres Michela, kan je in het Engels met haar communiceren per email via mistressmichela@gmail.com of via SMS of what’s app op 06-23026256.

Overigens op donderdag 8 en vrijdag 9 juni is Meesteres Michela in SM kamer bij Dynamite Prive in Nieuwegein zie www.dynamiteprive.nl.

www.meesteresmichela.nl
www.smstudio-amersfoort.nl
Twitter.com/dominamichela