Bloedmooie Latina Valentina is in Almere a.s. woensdag

Een gepassioneerde Zuid-Amerikaanse van 35, een blondine met een fantastisch lijf met geweldige curves. Valentina Secrets is prachtige sexy vrouw! En bij Privehuis Almere maakt ze gebruik van één van de sfeervolle erotische kamers.

En het zijn niet alleen de looks, er zijn vele recensie over haar geschreven die zeer posititef zijn. Lees bijvoorbeeld deze ervaring van:

Een prachtige ontwapenende glimlach en een uitstraling waar je u tegen zegt.

Zo kom je binnen….zo laat ze je binnen. Er zijn zelden momenten geweest waar ik meer onder de indruk was van een vrouw. Dit is geen ontmoeting maar een gebeurtenis. Vervolgens stel je je aan elkaar voor en dan is het er al: Zo’n vonk!

Wauw , heren/dames, dit is de ultieme eerste indruk. Alles gaat met zo’n vanzelfsprekend gemak en zo easy, misschien de latin inslag, maar je voelt je welkom. Of je bij een hele goede bekende op bezoek gaat. En dan als dat geweest is begint het feest pas.

Je hoeft niks te doen, als een koning wordt je behandelt, je wordt uitgekleed. Weer zonder haast of dat je het idee hebt dat het een week kan duren.

Vervolgens kleedt zij zich uit. OMG!! Als je niet van een wellustig gevormde vrouw houdt ben je bij haar aan het verkeerde adres. Maar in mijn opinie: beter wordt het niet. Benen borsten billen buik alles is goed, prima, fantastisch.

Daarna hebben we elkaar lief zoals het hoort. Een echte Girlfriend experience van voor tot achter en terug. Ik zal uit respect de details sparen. Maar dat ze zo geweldig IS als ze eruit ziet dat is zeker. Ik hoop dat ik Valentina nog heel vaak ga zien. W. O. W. ze is het dubbel en dwars waard, alles! Ik ben een gelukkig mens na deze ervaring.

Afspreken met Valentina in Almere?

Wil je ook met haar afspreken in Almere? Contact haar dan nu via het contactformulier op haar website www.valentina-secrets.com/contact!  Ze spreekt Engels, Spaans en Italiaans.

Meer en foto’s kan je ook zien op www.privehuisalmere.nl/valentina