Bella is in Almere morgen voor soft-kinky games

Ja heren de bekende knappe Marokkaanse twintiger Bella (bekend van Privehuis House of Dreams uit Amersfoort) ontvangt bij SM Studio Almere aan de Josephine Bakerstraat 29 in Almere (Muziekwijk) nabij de A-6 en A-1.

Deze inmiddels donkerharige Arabic girl met goede looks, prachtige groenbruine ogen en een verrukkelijke echte E cup boezem is in voor sex, erotic games en soft kinky games. En daarnaast nog vele extra’s kijk maar eens op in haar advertentie.

Daar zie je ook haar contactgegevens. Let op, Bella ontvangt geen mannen met een Arabische of Noord-Afrikaanse achtergrond. Daarin zijn geen uitzonderingen en het heeft geen zin je anders voor te doen, want bij de deur zal de gastvrouw dit zien en Bella zal niet tevoorschijn komen. Dus bespaar je dan de moeite en de reis en respecteer Bella’s grens daarin.

Wil je weten wanneer Bella aanwezig is?

Kijk dan in deze handige agenda van SM Studio Almere! De recensies over Bella zijn zeer lovend en hier en hier te lezen. Maak snel je afspraak bij deze populaire spannende erotische kinky babe!