Angel, langbenige brunette ontvangt in Amsterdam bij Privéhuis Park 118

Angel is een vrolijke, lieve, ondeugende en sterke persoonlijkheid. Zij heeft graag leuke en ondeugende mannen die willen genieten van lekkere seks en erotische spelletjes. Dat doet zij in privehuis Park 118 in Amsterdam. Zo schreef een eerdere klant in een recensie over zijn ervaring met Angel o.a. het volgende:

Soms dan zit ik in de verkeerde hoek van het land, als er dan druk op de ketsketel sta ja dan beland ik weer eens in Park118. Dit overkwam me vorige week weer en is me goed bevallen.
Ik stapte het Park binnen en werd vriendelijk ontvangen waarna ik werd voorgesteld aan de aanwezige dames, althans de dames die op dat moment even niet lagen te ketse. Een paar dames kwamen bij me langs waarvan Angel de meeste indruk maakte.
Zwart haar, lekker slank met de juiste lengte was het al een genot toen ik achter haar aan liep naar de kamer. In de kamer kwam ze los ik had er gewoon moeite mee om me uit te kleden ze vrat me op vanaf het moment dat de kamer deur gesloten werd.
Ik schreef al dat er druk op de ketsketel stond op dit moment stond die ketel te koken! Na de landing op het bed zoende we nog even waarna ze aan de ketsbuis begon te zuigen als een bezetene, oh wat was dit heerlijk zo lekker dat we bijna niet aan ketse toe zouden komen. Uiteindelijk kon ik haar overhalen om toch te gaan ketse wat we in de gebruikelijke standjes deden wat gevolgd door een enorme ketsbuisexplosie!

Voldaan verliet ik het Park wetende dat ik zeker terug zal gaan.

Zie ook meer recensies over Angel via deze link

Wellicht een aanmoediging om Angel of andere dames van dit goede privehuis in Amsterdam-Zuid eens te bezoeken. Het kan al vanaf €65,00!

www.park118.nl Sarphatipark 118 in Amsterdam, privacy en discretie gewaarborgd. 020-6723022