A.s. maandag 8 augustus Lady Sasha in SM kamer Amersfoort

Ja slaven, nu ook de kans Lady Sasha in een opzwepende SM of kinky seks sessie te beleven bij www.smstudio-amersfoort.nl. Tot 18 uur al volgeboekt, dus er zijn nog voor de snelle beslissers nog een paar plekken in haar speelschema in de avond tussen 18 en 23 uur. Je kan zelf met deze Nederlandse kinky Domina afspreken via 06-11840872 of the-lady-sasha@hotmail.com.

Lady Sasha schreef ons SMDOME het volgende:

Ik ben Lady Sasha, een perverse geest in een mooie verpakking. Al op jonge leeftijd kwam SM in mijn leven en sindsdien is het niet meer weg te denken. Als Domina ben ik zeer veelzijdig. Ik speel binnen jouw grenzen graag met de combinatie van D/S, machteloosheid, pijn en vernedering. Ik kan een echte sadist zijn en vind het leuk om creatief te zijn met (moeilijke) houdingen en (pijn)prikkels die ik jou geef. Maar ik kan ook een softe en sensuele Meesteres zijn. Ik beschouw mezelf als een erg seksueel persoon en ik vind het heerlijk om deze kant van mezelf in een sessie te verwerken. Ik houd erg van tie and tease spelletjes, waarbij ik jou machteloos maak en al je zintuigen prikkel (of juist uitschakel) om je lang op het randje van een orgasme houden totdat Ik je toestemming geef om te komen. Ook ben ik gek op uitgebreide anaalspelletjes bij jou, voetfetishisme en facesitting. En wellicht mag je als beloning intieme momenten met mij beleven…

Nu heren, de locatie is bekend: SM Studio Amersfoort in House of Dreams aan de Soesterweg 271 in Amersfoort. Afspreken is wel een vereiste met de Meesteres zelf, niet via het privehuis. Indien u een afspraak heeft, komt u in het privehuis geen andere gasten tegen, de ontvangst is discreet en anoniem en voldoende gratis parkeren in de straat.