A real Goddess dienen? Meesteres Vernice wacht op jouw slavensollicitatie!

Meesteres Vernice was even met Meesteres Samantha in Londen voor een prachtige fotoshoot, waarvan dit de eerste foto is die vrijgegeven werd door haar. Het is nog even wachten op de andere prachtige foto’s, die stap voor stap zullen verschijnen aan ons.

YON-tS9I (1)

Haar vrouwelijkheid is en blijft van een heerlijkheid waar vele slaven van dromen of naar smachten. En enkele slaven kunnen de gelukkigen zijn als Meesteres Vernice iets ziet in een duidelijke en triggerende fantasie die je als slaaf kan sturen via het slavensollicitatie-formulier op haar website.

Gezien de grote slavenstal van Meesteres Vernice met trouwe slaven en haar beperkte speelagenda is het dus een kwestie van geluk hebben. Het helpt vooral als je een beknopte respectvolle mail met fantasie naar deze blonde SM Godin stuurt. Zij bekijkt dan of ze een plekje heeft in haar drukke agenda en of je voldoet aan haar eisen.

Minimale sessieduur is 1 uur, geen te jonge slaven (vaak niet serieus en meer emailen dan dat ze echt afspreken), goede persoonlijke hygiene is een must en positief openminded zijn, en niet met een negatieve inslag een sessie ingaan. Dat zijn een paar eisen waaraan je als slaaf moet voldoen.

Nieuw! Professionele neukmachine, professionele neukboor met diverse dildo’s heeft ze beschikbaar. Vast tarief is€200,00 per uur voor ontvangst in een mooie SM ruimte.

Highclass Escort is bespreekbaar, a €250,00 per uur bij minimale boeking van 2 uur in de betere hotels in de Randstad (indien dit past in haar drukke speelagenda).

Ook voor beginners in de SM is Meesteres Vernice de ideale Meesteres. Erotische elementen bij een juiste klik en veel teasing is bespreekbaar, echter geen intiem of onveilige zaken. Ook geen copra. Daarnaast is ze de perfecte Meesteres voor harder tot hard SM spel, fetishplay (nylon,latex,lingerie,highheels,laarzen), rollenspel en bi-sessies bespreekbaar, ook trio’s met 2e Meesteres, bi-slaaf, sexy girl voor sex bespreekbaar.

Waar wacht je nog op slaaf?

MeesteresVernice.nl
www.slaveparty.nl
www.kinkydevils.nl/meesteres-vernice
www.instagram.com/mistressvernice
www.twitter.com/mrs_vernice