New Website! www.meesteresvernice.nl

Nog niet helemaal af, maar genoeg materiaal om vast de nieuwe website van Meesteres Vernice te mogen presenteren. Haar kwaliteiten als Meesteres en Bizarlady zijn ongekend. Al jaren aan de top in Nederland. En het kost dus ook geduld en moeite om in haar speelagenda te worden opgenomen, omdat er meer aanvragen voor sessies zijn, dan speeluren die zij per maand kan aanbieden.

Meesteres Vernice speelt vol passie en leeft zich goed in, in haar slaven. Mis je elders de persoonlijke aandacht, de eventuele erotische lading, bepaalde looks in de vorm van prachtige ogen, killerbody, vrouwelijkheid, hygiene…? Nu Meesteres Vernice neemt jou mee op een kinky reis waarbij je zintuigen te kort komt.

Op haar nieuwe website staan alleen maar nieuwe foto’s, en in de toekomst zullen ook filmpjes verschijnen. Ook links naar haar Twitter account met echte volgers (niet gekochte), instagram.

Tevens een blogpagina waarop ze nieuwtjes zal melden. En ook kan je jouw ervaring met haar middels een recensie naar haar mailen, wellicht plaatst ze die op haar recensiepagina.

Info over sessies? Mail deze blonde Goddess via info@mistressvernice.com. Gezien de vele mails kan het soms even duren en worden niet serieuze emails of slaven die niet meer welkom zijn door wangedrag in het verleden of fakers niet beantwoord worden, die mails worden gedeleted.

www.meesteresvernice.nl is de site waar je nu al veel kijkplezier uit kan halen!