Privehuis La Cloche maakt 10 winnaars bekend voor gratis sex!

De 10 prijswinnaars zijn getrokken uit alle geschreven recensies over een Privehuis La Cloche meisje of SM Studio Utrecht Meesteres, die zijn geschreven op 4 verschillende fora. De vier fora zijn www.hookers.nlwww.legaledamesvanplezier.nl en www.kinky.nl.

Lees via www.privehuislacloche.nl/nieuws/winnaars-recensie-actie-februari-bekend wie de winnaars zijn!

Ook in de maand maart gaan ze gewoon door met de recensie actie! Dus, alle recensies die nu geschreven worden op de eerder genoemde 4 fora websites dingen dan weer automatisch mee! In maart ook weer met 10 gratis sexprijzen! 

Wie schrijft die blijft…. bij Privehuis La Cloche & SM Studio Utrecht natuurlijk! Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de 1 van de 10 gratis sexprijzen. Wie volgt? Iedere geschreven recensie telt mee. Dus als je van één dame bijvoorbeeld je recensie op Hookers en ook op forum van Legaledamesvanplezier.nl plaatst, telt deze twee keer mee. Dus meer kans bij de verloting van de gratis 10 sexprijzen!

Meer weten over Privehuis La Cloche of SM Studio Utrecht? Zie alle info, foto’s van de dames en het weekrooster op www.privehuislacloche.nl/weekagenda & www.smstudio-utrecht.nl/agenda!