Zullen we jou een kinky nieuwtje in je oor fluisteren?

Ja heren, het houdt maar niet op. SM Studio Nederland breidt dus binnenkort uit met een aantal vergunde SM kamers in Almere, zodat er naast 3 SM kamers in Amersfoort dan ca. 8 vergunde SM kamers zijn in de provincie Utrecht en Flevoland nabij Noord-Holland/het Gooi/Amsterdam, terwijl er nog meer dit jaar aan komt!

Maar ook de Kinky Devils van Meesteressen en kinkygirls die aangesloten zijn via www.kinkydevils.nl breiden zich uit. Momenteel worden o.a. van een aantal nieuwe slanke knappe kinkygirls fotoshoots georganiseerd en worden de Meesteressen toegevoegd aan smstudio-nederland.nl/meesteressen en de Kinky Devils site natuurlijk.

Straks een aanbod van maar liefst 30 Meesteressen/kinkygirls/Shemale Mrs. en dat alles goed ge-organiseert via professionele marketing, online speelagenda’s en afspraken mogelijk op legale vergunde SM locaties (vergunde huur of opting-in, afhankelijk van locatie).

Dit in samenwerking met ons www.smdome.com ondersteund via marketingpostingen, webdesign, fotoshoots, filmshoots, banners, nieuwsbrief die wekelijks naar ruim 7.000 liefhebbers gaat, en aangevulde marketingpakketten met advertenties op de belangrijkste sites.

En het houdt niet op, er komt nog veel meer in 2018!

Ben jij een Meesteres en of kinkygirl met goede looks, goede service en wil jij een professionele aanpak van je marketing en spelen op vergunde SM locaties? Mail dan naar info@smdome.com en wij helpen je verder!