Welke slaaf wil leeggemelkt worden door mijn Venus 2000 Milkingmachine?

Ik Meesteres Vernice, kan jou nu een extra geile service aanbieden. Wat dacht je ervan dat ik jouw slavenpik compleet leegmelk met mijn professionele Venus 2000 milkingmachine? Jij zal voor je Meesteres je laatste druppel sperma geven terwijl je aangesloten ligt aan mijn milkingmachine. En natuurlijk ga ik tijdens dat melken verder met jou, wellicht je tepels onder handen nemen of een geile opwindende facesitting uitvoeren, of met elektro of neon wand aan de gang op je lichaam….

Jouw slavenlichaam en vooral nu je slavenpik is totaal van mij!

Ben jij er klaar voor? Mail mij dan je diepste verlangens in een correcte mail met je 06 nummer en wanneer je kan en voor hoelang tussen ca. 13.00 en 23.00 uur in de komende maand…..

Dan kijk ik of ik ruimte heb voor een spannende kinky SM date. Weet dat ik vol energie, passie en plezier speel en een positieve mindsetting van mijn slaven eis en een goede persoonlijke hygienen. Klagers of mensen die alleen op negatieve zaken in het leven letten, kunnen zich beter niet melden. Ik wil een slaaf zien genieten, lijden en overgeven aan mij, zodat ik ook kan genieten van jou als mijn slaaf en van de totale sessie. Bij mij is GEEN ruimte voor negativisme. Wij spelen een kinky fantasie op hoog niveau en verder geen gedoe daarom heen.

Voel jij je aangesproken, mail dan via het contactformulier en zorg dat het COMPLEET is ingevuld, want ik krijg meer aanvragen dan ik kwijt kan en ik plan alleen voor mij interessante slaven en of fantasieeen in die ook volledig ingevuld zijn, zodat te veel heen en weer gemail wordt voorkomen.

Meer info over mijn voorkeuren, mogelijkheden en foto’s vindt je op MeesteresVernice.nl en Instagram.com/mistressvernice

En natuurlijk kan je altijd heel snel de nieuwste foto’s of info vinden via mijn Twitteraccount: Twitter.com/mrs_vernice