Deze week in de SM kamers van Dynamite Prive – Nieuwegein de volgende Meesteressen

Op de grens van Utrecht en Nieuwegein, op paar minuten rij afstand van de snelwegen A-12, A-2 en A-27, beschikt privéhuis Dynamite Prive over drie SM kamers waar naast de sexy dames voor gewone seks, ook regelmatig bekende Meesteressen ontvangen voor SM sessies. Deze week zijn er maar liefst drie Kinkydevils aanwezig en dus te boeken voor opzwepende sessies. Voor zowel de beginnende als gevorderde slaaf of fetishliefhebbers is er veel te lijden en te genieten!

Meesteres Samantha
Trio sessie Meesteres Jessica en Meesteres Michela
Meesteres Michela
Meesteres Jessica
Alice Misswow

Dinsdag 15 november en woensdag 16 november Alice Miss Wow, afspreken kan in het Engels via alicemisswow@gmail.com. Zie ook haar site AliceMisswow.com

Meesteres Jessica van maandag 14 november t/m zaterdag 19 noember, afspreken via haar website smmeesteresjessica.nl/contact , op donderdag en vrijdag ook trio’s met Meesteres Michela mogelijk.

Meesteres Michela donderdag 17 november en vrijdag 18 november zie ook MeesteresMichela.nl en afspreken in het Engels via mistressmichela@gmail.com ook trio’s mogelijk met Meesteres Jessica die dagen.

En natuurlijk zijn deze Kinkydevils allemaal te vinden op KinkyDevils.eu