Wat is een Privehuis?

Privehuizen en clubs worden vaak in één adem genoemd, terwijl er een duidelijk verschil is tussen beiden. In een club wordt aan de bar alcohol geschonken, ben je met meerdere gasten en de werkende dames aan de bar tegelijk aanwezig. In een privehuis gaat dat anders en is er meer privacy voor de gasten. Wat is een privehuis dan precies? We leggen het je uit!

Wat is een Privehuis en hoe werkt het?

Een privehuis zijn vaak (luxe) grote woonhuizen in een rustige buurt. Hieronder als voorbeeld een foto van Privehuis La Cloche in Utrecht.

Je belt aan en een gastvrouw/gastheer doet voor u open.  En deze zorgt er ook voor dat je geen andere gasten tegenkomt.

Je wordt door de gastvrouw discreet naar een kamer gebracht, ook wel de voorstel-kamers genoemd. Hier stellen de beschikbare dames zich één voor één aan je voor. Tijdens dit voorstellen, heb je eventueel kort de tijd om even iets over de eventuele extra sexuele service van de dame te vragen. Na het voorstellen kan je aan de gastvrouw aangeven of  je wil blijven. Indien er tijdens de voorstelronde geen geschikte dame voor je bij is, ben je vrij zonder wanklank het privéhuis te verlaten. En zo ja, met welke dame en voor hoe lang. Je rekent direct met de gastvrouw af. Vele privehuizen zijn goed ingerichte bedrijven, dus zowel contant als met pin afrekenen kan meestal wel.

De gastvrouw vraagt of je iets wil drinken van het huis en de dame komt je vervolgens ophalen en neemt je mee naar de kamer. De kamer waar het feest gaat beginnen! De eventuele extra sexuele services die je met de dame hebt besproken, reken je zelf met haar af op de kamer. Dit doe je vooraf. Dit zodat er geen discussies kunnen ontstaan achteraf.  De reden dat je dan mogelijk twee keer afrekent? De dames zijn zelfstandig bij de wet. Naast het standaard pakket, wat je bij de gastvrouw afrekent, bepalen de dames zelf welke extra sexuele dienstverlening ze willen bieden.

Na je erotische date zal de dame je naar de uitgang begeleiden. En samen met de gastvrouw zorgen ze ervoor dat je geen andere gasten tegen komt.

Volg ons blog www.privehuizenblog.nl en je ziet regelmatig voorbij komen welke privehuizen er zijn in Nederland!