SM Studio Nederland biedt Meesteressen op diverse legale vergunde SM locaties

SM Studio Nederland

Met www.smstudio-nederland.nl bieden wij een uniek marketingconcept voor Meesteressen in combinatie met het verhuren via legale vergunde SM kamers locaties. Zo hebben wij momenteel unieke samenwerkingen met locaties in Almere, Amersfoort, Utrecht en Antwerpen. Dat zijn bijvoorbeeld privehuizen die SM kamers ter beschikking stellen. Dit speciaal voor commerciële Meesteressen, kinkygirls en/of particuliere stellen die in een spannende SM setting willen spelen. Onze toegevoegde waarde is onze jarenlange ervaring en kennis op gebied van marketing. Deze ervaring gebruiken wij om zo klanten voor jou als commerciële Meesteres/kinkygirl te krijgen.

Websites met speelagenda’s

SM Studio Nederland is dus een overkoepelende marketingnaam voor diverse legale vergunde SM locaties. Om extra marketing en extra service te geven voor jou als Meesteres, hebben wij voor enkele locaties eigen url’s en bijhorende websites vastgelegd en gebouwd. Dit voor klanten om te zien welke Meesteres op welke dag waar ontvangt maar ook voor de exploitant van de SM locatie terplekke. De websites die wij hiervoor hebben gebouwd zijn;

www.smstudio-almere.nl
www.smstudio-amersfoort.nl
www.smstudio-utrecht.nl
www.smstudio-antwerpen.be

Op die sites is een overzichtelijke speelagenda te vinden met welke data welke Meesteres op die locatie ontvangt.

Meesteressen werken zelfstandig

De Meesteressen werken zelfstandig. Ze beheren hun eigen klantencontact via email, SMS of whatsapp. U kunt als klant dus zelf direct met de Meesteres van uw keuze contact zoeken om uw fantasie te bespreken en een afspraak vast te leggen. De exploitanten van de SM locaties beheren (op hun verzoek) dus niet de speelagenda’s van de Meesteressen. Zij faciliteren alleen de SM kamer en de eventuele klanten ontvangst door de gastvrouw. Meesteressen bepalen zelf wanneer en waar ze willen ontvangen. Ze kunnen dus ook nog op andere SM speellocaties buiten het marketingconcept van SM Studio Nederland werkzaam zijn. Dus direct contact met de Meesteres is het handigst. Zie daarvoor ook de contactgegeven van de Meesteressen op de diverse sites.

Als Meesteres kan je zelf kiezen of je naast het huren van een SM kamer ook een aanvullend marketingpakket wil afnemen of dat je dat (deels) zelf doet.

Wij zullen van SM Studio Nederland altijd rond blijven kijken voor nieuwe legale vergunde SM locaties en/of samenwerkingen met exploitanten van legale vergunde speelruimtes. Zo zullen in 2018 nog locaties in Bergen op Zoom en Utrecht toegevoegd gaan worden!

Wil jij meer informatie? Mail dan vooral naar info@smstudio-nederland.nl!