Say no more, look and enjoy… a real Goddess, Mistress Vernice

Meesteres Vernice voor SMDOME

Ja, het is een zegen om in de redactie van SMDOME.com te zitten. Als je als eerste al dat prachtige fotomateriaal van die stunning bloedmooie Meesteressen mag ontvangen. Nu ook weer om stil van te worden, of juist om een kreet als WOW of MMMM, te roepen. Meesteres Vernice op haar best. ZE was al een begrip, ZE was al door vriend en vijand aanbeden, ZE moet al selecteren omdat er iedere x meer aanvragen zijn dan dat ze in haar beperkte speelagenda kwijt kan. Maar ZE blijft ons in vervoering brengen met dit soort top foto’s en top fetish latex outfits. ZE blijft investeren om haar slaven en eventueel nieuwe slaven te pleasen met dit soort topmateriaal. En natuurlijk ook om haar eigen vrouwelijkheid voor haarzelf te bevestigen.

Er rest maar 1 ding te zeggen. Mail via info@mistressvernice.com en mail haar wat jij voor haar kan betekenen als anaalslet, fetishslaaf, pijnslaaf, presteerslaaf, bi-slaaf, travestieslaaf, lustslaaf of wellicht als een allroundslaaf. Presteer voor HAAR! Please HAAR! en je treft een Meesteres die in jouw mind door dringt en er nooit bij jou uit zal gaan. Naar haar gezien, beleefd, geproefd te hebben, verlang je altijd naar haar, waar je ook bent. Een Meesteres die weet dat prestaties beloond kunnen worden. Dus mis je elders vrouwelijkheid, een aanraking, een erotische beloning. Dan moet je zeker bij Meesteres Vernice zijn. Maar alleen bij sessies vanaf een uur speeltijd (€200,00 per uur). En vele SM toys, kleding (lak,leer,latex,lingerie,highheels,laarzen) aanwezig.

Een sessie met aandacht, een sessie met een flow, geen fantasie te gek, mits safe, mits geen dieren/minderjarigen/copra/worstelen. Dus ga je schaamte voorbij en mail je fantasie beknopt, met gewenste speelduur, goede omschrijving van jezelf en je mobiele nr naar info@mistressvernice.com.

Overigens zijn giftvouchers van www.agentprovocateur.com/eu_en/gift-vouchers of www.westwardbound.com/gift_vouchers zeer welkom, en dat zal natuurlijk een positieve voorrangspositie geven voor je op een sessie met Goddess Vernice.

Check haar website MeesteresVernice.nl en tevens http://www.kinkydevils.nl/meesteres-vernice/about-meesteres-vernice/

Niets missen via Twitter met ook prive kiekjes? Zie https://twitter.com/mrs_vernice