Recensie van de week: Simone – Privehuis Dreamgirls – Bergen op Zoom

Wij vonden hier onderstaande recensie;

“Mijn eerste bezoek gebracht aan Karin’s nieuwe privehuis Dream Girls in Bergen op Zoom.

Na een kleine rondleiding (ik ken Karin al een paar jaartjes) kan ik zeggen; Wat een mooi sfeervol ingericht huis met zeer nette kamers! De chique ontvangst ruimte (in oude clubstijl) ademt een relaxt erotische sfeer met de schaarsgeklede dames zittend aan de bar en op de zachte banken, wachtend om zich aan jou voor te stellen…

Ik werd verleid door Simone, met haar blonde haar tot aan haar welgevormde billen, een stel borsten fier vooruit stekend en een prachtig koppie met een paar mooie blauwe kijkers liep ze op mij af en stelde zich voor, mij haar zijde zachte hand gevend en dromerig aankijkend was ik verkocht, wat een schoonheid!

Met Simome een heerlijke tijd beleefd, elkaar strelend en zoenend afgetast en het spel langzaam opgebouwd, haar orale kunsten zijn echt fenomenaal, ik wandel al een paar jaartjes mee en zelden meegemaakt, zoo lekker!

Toch ook ontdekt dat ze wel tegen een stootje kan en uiteindelijk samen een geweldig hoogte punt bereikt, ik heb nog uren lang een gevoel van uiterste euforie gehad, ik was totaal relaxt, een ultieme gfe, wat een kanjer!

Wees lief voor haar en ze is heel lief voor jou, maar pas op…, zoals zij sext is verslavend !