Recensie van de week: Emily – Privehuis La Cloche – Amsterdamsestraatweg 287D Utrecht

Wij vonden hier deze recensie over Emily, die ontvangt bij Privehuis La Cloche in Utrecht:

“Ik ben vanavond in de nieuwe zaak privehuis La Cloche geweest aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Vroeger was dit een zeer bekende nachtclub, nabij de Marnixlaan die weer verderop op het beroemde Zandpad uit kwam. Vroeger ben ik er ooit geweest, maar boven zijn nu woonappartementen waar vroeger de suites waren. En beneden heeft het clubgedeelte een totale make over ondergaan. Ik belde aan en de deur ging van slot, en toen stond ik voor een 2e deur, de gastvrouw deed open. Een bekend gezicht, voorheen als dame werkzaam bij House of Dreams. Hartelijk werd ik ontvangen. En ik kreeg een rondleiding. Prachtige sfeervolle kamers, alles nieuw, 2 met jacuzzi als ik goed geteld heb en ook aantal met grote moderne douchecabines, zelfs met rainshower. Het geheel inclusief de gangen gaven een warm en chique geheel alsof je een warme jas aan doet.

Het was rustig en 3 meisjes stelden zich voor en Emily was een zeer sexy plaatje met vrolijke sexy attitude. Dus voor een uur gegaan en we kwamen op een sfeervolle kamer met zwart behang en witte bloemen, ik kon mij ff douchen op de kamer en daarna ontstond een leuk minnespel met zoenen als extras. Lekker spelenderwijs elkaar verwennen. Emily is een clevere sexy tante met mooie slanke licht atletische body. Mooie C-cup schat ik zo, aparte mooie ogen en een lekker kontje. Gewoon een lekker ding. De sex was gevarieerd en neuken op het eind geil en intens, en ik zweette op het eind, ook door het absurde warme weer in oktober, die opwarming vd aarde bevalt me wel.

Prima goed en geil uur beleefd met Emily. Utrecht is zeker een mooi privehuis rijker. Nu eens kijken wat voor dames daar komende weken op af komen.”

Meer over Emily lees en zie je via www.privehuislacloche.nl/emily