Recensie van de week: Elena – House of Dreams – Amersfoort

Hier lazen wij een recensie over Elena werkend bij Privehuis House of Dreams in Amersfoort, geschreven en beleefd door Broodpoot:

“Door het koude weer de afgelopen tijd was m’n wandellibido niet zo groot, toevallig 2 keer Antwerpen bezocht de afgelopen 2 maanden maar verder stond alles op een laag pitje.

Las nu dat er een actie liep bij HOD op zondag en doordeweeks na 6 uur. 65 Euro voor 3 kwartier vind ik niet verkeerd, dat krijg je zelfs in een saunaclub niet dus vorige week op familiebezoek in het oosten van het land bedacht ik me dat ik misschien het eten daar maar over moest slaan om op de terugweg een kleine omweg te maken via Amersfoort. Eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen dat deze actie een mooi excuus was, ik stond sowieso al een paar dagen op “springen”. Onder het mom van nog wat te moeten werken thuis de familie gedag gezegd en snel met de auto de A1 op.

Zondag is sowieso wel lekker om in de auto te zitten want het rijdt allemaal lekker door dus dat is al een voordeel. Na een uurtje tuffen einde middag aangekomen bij HOD en gehecht als ik ben aan mijn anonimiteit kon ik soepel en snel het pand binnentreden wat ik persoonlijk erg prettig vind.

Eenmaal binnen volgde de voorstelronde en er waren 5 dames beschikbaar. Elena sprong hier bovenuit, slank, blond (zoals ik het graag heb) en vooral een knap aantrekkelijk gezicht en ze keek een beetje ondeugend. Wat een lekker ding zeg, Bella vind ik persoonlijk erg aantrekkelijk maar Elena is minstens zo mooi of mooier, althans op een andere manier heel knap. Ik wilde nog wat extra’s dus ik kwam uit op 90 Euro, nog steeds een schappelijk tarief voor drie kwartier rollebollen met een mooie meid. Betaald bij de gastvrouw en achter Elena aan naar boven. We kregen een iets kleinere kamer, net naast een SM kamer waar ik nog even een blik naar binnen kon werpen en waarvan ik ook nog is gebruik van ga maken. We moeten alles immers een keertje uitproberen

Zoals gezegd, de kamer was wat klein maar aangezien Elena prima gezelschap bleek te zijn verdween dit puntje van “kritiek” al snel naar de achtergrond. Op het tweepersoonsbankje konden we elkaar rustig verkennen en al zoenend gingen de kleertjes uit. Wellicht overbodig te vermelden maar bij Elena ging dat sneller dan bij mij maar gelukkig hielp ze me vakkundig. Elena is een erg sensueel meisje, ik had iig een goeie klik met haar en ik kreeg dan ook een erectie die er niet om loog. Elena was het ook opgevallen en vakkundig ontfermde ze zich over mijn lid. Een condoom erom en het spel kon echt van start gaan. TZ was erg ok en het onderdeel Frans scoorde ook een ruime voldoende. Neuken was erg intens met de nodige standjes en ik kwam dan ook bijzonder heftig klaar, zal de leeftijd wel zijn . Voor ik er erg in had waren de 45 min dan ook voorbij.

Heerlijke sessie en na wat opfrissen en een drankje stapte ik moe maar voldaan weer naar buiten en in het uurtje rijden naar huis zat ik nog na te genieten van de sessie.

Ik heb er nooit veel mee gehad met privéhuizen maar bij HOD zijn mijn ogen wel open gegaan.

Binnenkort weer is een saunaclubje pakken maar dan moet de temperatuur wat omhoog. Tot dan is dit een prima alternatief.”

Meer info en foto’s van Elena zie www.privehuishod.nl/elena