Recensie van de week: Bibi – Privehuis Dreamgirls – Bergen op Zoom

Bibi - Privehuis Dreamgirls Bergen op Zoom

Wij vonden hier een recensie over Bibi, die te vinden is in het nieuwe Privehuis Dreamgirls in Bergen op Zoom. Wij vonden dit de titel recensie van de week waard!

“Onlangs moest ik voor mijn werk in Bergen op Zoom zijn en aangezien ik de laatste tijd nog wel is een privéhuis bezoek dacht ik laat ik toch is checken of er hier in de buurt iets te doen is.

Ik las dat er recent een nieuw huis geopend is, privéhuis Dreamgirls op loopafstand van het station en alsof er een engeltje op mijn schouder zat zag ik dat er een openingsactie was, 80 Euro voor 40 minuten en daar kun je je geen buil aan vallen.
Mede gezien het feit dat ik nog wat werk moest verrichten gekozen voor een reis per trein, mijn klus was een half uurtje lopen en met dit mooie weer in het ochtendzonnetje is dat prima te doen. Godzijdank was ik om een uur of 3 klaar dus weer teruggelopen richting station en op letterlijk nog geen 200 meter van het station bevindt zich Dreamgirls. Je kunt gelukkig redelijk anoniem naar binnen, de straat is vrij rustig en de deur is gelijk open.

Je komt binnen in een net bargedeelte en de gastvrouw Manouk legde me alles op een vriendelijke en geduldige manier uit waardoor ik me gelijk al op mijn gemak voelde.

Er waren een drietal dames aanwezig en voor mij stak Bibi er meteen boven uit.
Bibi is een slanke Nederlandse meid, donker haar en een super figuurtje. We gingen naar een kamer achter het bargedeelte, zag er prima en schoon uit (vind ik persoonlijk het belangrijkste, ik kom voor de sex en niet voor de inrichting van een kamer, wel moet het schoon zijn).

Kort praatje gemaakt en zoenen bleek mogelijk in de prijs.

Snel een wasje gedaan en al snel werd de vrijpartij op bed voortgezet. Bibi maakt er een gepassioneerde vrijpartij van. Pijpen was dik in orde en na ruim een half uurtje volgde het hoogtepunt, Ik hield het 2 standjes vol. Na afloop kon ik nog even snel een douche nemen, wel zo handig met het warme weer.

Sfeer was prima en met de prima inzet van Bibi kan ik het een geslaagd bezoek noemen.

Het ligt een beetje uit de richting voor me maar voor die 3 of 4 keer per jaar dat ik in Bergen op Zoom ben zal ik er zeker nog is terug gaan. Wel grappig want waar ik tot een jaar geleden de privéhuizen links liet liggen vind ik het leuk om erachter te komen dat ook hier prima sex valt te halen.”