Recensie van de week: Meesteres Samantha

Meesteres Samantha voor SMDOMEWeer een bezoek gebracht aan deze vakkundige vrouw

Door ruis in de communicatie en planning verliep de afspraak anders dan verzocht. Niettemin was ze, ter plekke aangekomen, direct eerlijk in haar communicatie over het misverstand en bood ze verscheidene alternatieven aan.
Zo werd het toch weer een mooie 1 op1 sessie, waarbij ze iets wilde uitproberen wat niet op verlanglijstje stond. Nieuwsgierig leek mij dit een leuk idee, enigszins spannend zelfs.

Voorzichtige werden er anal beads ingebracht en werd ik hierna naar het kruis gedirigeerd. Daar maakte ze aan het uiteinde van de beads een gewichtje vast. Vervolgens werd een parachute omgedaan en ook hier gewichtjes aan gehangen.

Met de nodige verleidingskunsten en ondersteund door een handjob werden de stimulerende prikkelingen verhoogd. Door de 2 gewichtjes die aan de beads en parachute bungelden ontstond door de handjob het geluid van “click clack ballen”(kinder speelgoed), door de tegen elkaar aan slaande gewichtjes. Het geluid was amusant en leidde in eerste instantie wat af van de beoogde sensatie.

lees meer…

 
Later werd de ervaring van de beads meer tastbaar. Door het rondbungelende gewichtje onderaan de beads, werd intern een zachte massage waarneembaar, waarbij de kringspier als kantel-of scharnierpunt diende van de beweging. Hoe meer het gewichtje onder aan een slinger kreeg, hoe meer dit intern voelbaar was, door de grotere uitslag van de beweging. Dat was prettig en verrassend aangenaam zacht, maar daardoor ook wel weer intens. Het idee was afkomstig van een bekkenbodem oefening voor vrouwen, waarbij Ben Wa balletjes (Chinese massage kogels) vaginaal worden ingebracht. Deze balletjes zijn (voor gevorderden) eventueel ook met behulp van een touwtje en gewichtje te verzwaren, om zodoende de oefening voor bekkenbodemspieren te versterken.
 
@ Samantha: De effecten voor man en vrouw zullen verschillen, al is het alleen al doordat Ben Wa balletjes vaginaal worden ingebracht en bedoeld zijn om bekkenbodemspieren te trainen en de beads anaal worden ingebracht en o.a. de aanwezige zenuwen in de kringspier stimuleren. Eventuele plezierige bij-effecten in het perineum-gebied verschillen ook, Ben Wa balletjes zitten ten opzichte van het perineum aan de voorzijde en de beads aan de achterzijde. Bovendien verschilt de omvang van het perineum bij mannen en vrouwen, wat ook kan bijdragen aan een verschillende belevenis. Kortom de sessie was weer een mooie ontdekkingsreis, waarbij wederom bleek dat deze meesteres zich met interesse blijft verdiepen in haar vakgebied en snel een vakkundig om weet te gaan met aangepaste omstandigheden. Dat maakt een bezoek aan haar dan vrijwel ook altijd weer boeiend

 

Geschreven door slaaf Dfox hier

PS Meesteres Samantha is weer aanwezig van maandag 4 januari t/m zaterdag 9 januari bij Privéhuis Dynamite Privé in Nieuwegein

www.meesteres-samantha.nl

www.slaveparty.nl

www.dynamiteprive.nl