Recensie van de maand: Meesteres Samantha

Meesteres Samantha op SMDOME

Door slaaf piyol:

Gisteren weer bij de oogverblindende Meesteres Samantha geweest in Nieuwegein. Ik ben al vaker bij haar geweest, en elke sessie weer geeft voor mij persoonlijk een heerlijk gevoel na afloop. Haar eigen SM-kamer in Nieuwegein wordt met de dag rijkvoller met allerlei attributen, speeltjes en SM-meubeltjes. Heb haar ook nog mogen bezoeken in Amersfoort bij House of Dreams, ook in een spannende kamer. Vandaag had ze iets nieuws in petto voor mij, dus ik was behoorlijk benieuwd naar hetgeen.

Na even te hebben gewacht in de ontvangsruimte bij Dynamite Privé, kwam Meesteres Samantha mij ophalen. Haar verschijning elke keer doet mij telkens weer wat zenuwachig maken, maar wat wil je ook..er komt ook echt wat binnen, als je haar ziet. Aangezien ik zelf niet van harde en extreme SM hou, gaat mij voorkeur uit naar rollenspellen met fetish voor hoge laarzen en jeans. Zoals Meesteres Samantha zelf ook zegt..elke slaaf heeft zijn eigen wensen en grenzen. En daar stond ze dan, gekleed in een strakke jeans en zeer hoge overknee luipaardlaarzen met 20 cm hoge hakken. De sessie was nog niet eens begonnen, maar dit beloofde weer een heerlijke sessie te gaan worden. Ik mocht daarna haar volgen naar haar kamer.


Na even wat te hebben bijgekletst met elkaar, kon de sessie echt gaan beginnen. Ik kon me ogen niet van haar mooie luipaardlaarzen afhouden, en haar mooie strakke jeans. En plots zag ik in een oogwenk …een nieuw spannend apparaat ergens gemonteerd. Meesteres Samantha zag mijn enthousiaste blik, en een sadistische glimlach verscheen op haar gezicht. Ja…deze gaan we straks eens uitproberen, zei ze. Nou dat liet ik me niet nog een keer zeggen. Wat bleek..ze had een Spanking Machine aangeschaft, een machine die automatisch de billen van ongehoorzame slaven kan spanken, terwijl Meesteres Samantha met een glimlach staat toe te kijken. een machine die je in 3 verschillende standen kan instellen, en zelfs het aantal klappen kan ze instellen van soft tot hard. Dus met vuurrode billen kan je haar domein eventueel weer verlaten, voor de echte spanking liefhebbers. En ik ben een groot liefhebber van OTK-spanking in de vorm van een rollenspel. Dus naast de OTK-spanking, biedt de Spanking Machine een mooie uitkomst voor afwisseling en voor nog meer genot tijdens de sessie.

De sessie was dus een rollenspel. Dit keer hadden we voor een rollenspel gekozen waain Meesteres Samantha, de rol op zich nam als “Strict Mommy” en ik als “Naughty Son”. Mijn schoolresultaten waren het huidige jaar niet goed, en de verbeteringen kwamen niet tot stand, ondanks de vele spanking die ik het afgelopen jaar al had ontvangen van haar, klap op de vuurpijl was, ik was blijven zitten dit jaar, en dat vond “Mommy” niet echt amused. Dus ik verdiende een spanking wederom.

Ik mocht me vervolgens helemaal uitkleden, en moest bij haar komen, terwijl ze op bed zat. Ik wist wat er ging gebeuren met me, want “Mommy” was furieus. Ik moest op bed gaan liggen, en ze pakte iets, wat ik nog niet eens zag, en voor ik er erg in had, sloeg ze mijn billen behoorlijk hard, ik lag toen al wat te kronkelen hangend over het bed. Daarna moest ik over de knie bij haar op bed, en lag ik daar hulpeloos over één been, terwijl haar andere been mij enigzins beklemde. Er volgde een ware afstraffing met verschillende attributen, zoals de cane, mini mattenklopper, paddles, haarborstel, spankinghandschoen met pinnetjes, pollepels en de vlakke hand natuurlijk. Mijn billen gloeide al behoorlijk, en als ik zei dat ik het wel lekker vond, bleek al gauw dat ik dat beter niet kon zeggen. De slagen gingen maar door en werden steeds wat pijnlijker. Na verloop moest ik weer van haar schoot af, en kreeg ik plots de opdracht om haar 20 cm hoge hakken in mijn mond te nemen. Ze wilde dat ik haar hakken ging pijpen, en ik kreeg nog niet eens de helft in mijn mond, zo hoog waren deze hakken van haar overknee luipaardlaarzen. Daarna haar sexy jeans mogen aanbidden, en daar werd ik behoorlijk opgewonden van. en toen kwam het moment om verder afgestraft te worden door de Spanking Machine.

Ze zette de machine aan, met een spaan erop bevestigt. En daar lag ik dan, slaag krijgen door een machine. Dat voelde best raar in het begin, maar uiteindelijk best wel lekker. En terwijl Meesteres Samantha heerlijk gemeen toekeek, kreeg ik minutenlang op mijn billen. Je kan er van alles op monteren, haarborstels, paddles, linialen, noem maar op..voor elke slaaf wat wils. Het apparaat gaan we nog vaker uitproberen in de komende sessies, want de hardste stand heb ik nog niet meegemaakt. Het was voor mij een fijne ervaring, en voelde heerlijk aan.

Daarna werd ik weer van de machine afgehaald, en werd ik op bed gedirigeerd. Er volgde weer iets wat ik nog niet eerder had gedaan. Ik kreeg vervolgens met haar zwepen, terwijl ik moest kijken naar haar strakke jeans en hoge laarzen. Dat vond ik zo geil om te zien, haar verschijning, haar mooie lichaam en die blik in haar ogen, terwijl je slaag krijgt met de zweep op je blote billen, mooier kon het niet zijn, dat uitzicht!!

Helaas gaat de tijd sneller dan je denkt, en als klap op de vuurpijl moest ik nog over de knie bij haar op het bankje om een goede ouderwetse spanking te krijgen wederom. Na verloop van tijd kon ik het niet meer laten, mocht ik bij haar komen over haar jeans. Vervolgens kreeg ik de opdracht om mijn eigen rotzooi op te zuigen van haar jeans…en moest ik het doorslikken op haar commando.. woow… dat was best geil. Meesteres Samantha genoot ook hiervan.

Op het einde nog wat bijgepraat, en toen was het alweer tijd om te gaan. Meesteres Samantha heeft mijn fantasie weer perfect tot leven gebracht, en ook in rollenspellen kan ze zich zeer goed verplaatsen. Ze biedt voor ieder wat wils, van soft to hard. Veel is bespreekbaar bij haar. Daarnaast is ze naast haar dominante rol, een fijn en lief persoon in de omgang. Ze kan zich goed inleven in de slaaf, en respecteert je grenzen. Mij gaat ze nog vaak terugzien, want zij is wellicht de beste meesteres die ik tot op heden heb mogen ontmoeten. Lieve Meesteres Samantha, tot snel weer hopelijk!!!

Deze recensie vonden we hier

Echter op haar nieuwe website zijn ook recensies van slaven over Mrs Samantha te vinden via www.meesteres-samantha.nl/reviews/

De nieuwe ontvangstdagen en locatie van Meesteres Samantha zijn de volgende maand maandag 1 t/m zaterdag 6 augustus in riante sfeervolle SM kamer bij www.smstudio-amersfoort.nl zie ook het laatste nieuws over Meesteres Samantha via http://www.meesteres-samantha.nl/live-blog/ of via haar eigen Twitter account: https://twitter.com/Mistress_S

Afspreken kan via haar NIEUWE contactformulier zie www.meesteres-samantha.nl/contact/