Recensie van de maand: Kristel – Karin’s Home Rotterdam

Wij vonden op Hookers.nl de volgende recensie:

Kristel-Karins-Home-800-DSC_0919-2-1Begin oktober vorig jaar heb ik Kristal bezocht. Ik koos voor maar 20 minuten omdat Karin’s Home een wat duurdere privéhuis is dan ik gewend ben. Ondanks de korte duur heeft Kristal me echt uitstekend vermaakt.

Ze bracht me al helemaal in de stemming toen we nog onze kleren aan hadden met heel wat voorspel en ook tongzoenen. Dit vond ik erg leuk, de meeste dames beginnen pas echt nadat de kleren uit zijn en de wasbeurt geweest is.

Tijdens het pijpen likte ze ook af en toe ook aan mijn ballen, wat ik erg lekker vond. Ze bood ook nog Frans zonder aan, maar ik had die dag niet de intentie om nog meer geld uit te geven.

Daarna hebben we nog in verschillende standjes geneukt. Alleen had ik moeite om zo klaar te komen. Komt misschien ook omdat ik vlak voordat we gingen neuken haar even gebeft hebt, omdat ze dat graag wilde. Maar daardoor werd mijn gereedschap intussen weer iets minder stijf.

Uiteindelijk heeft ze het met de hand afgemaakt. Ook bij deze handeling kreeg ze het voor elkaar me in stemming te houden.

Kristal zou ik zeker een tweede keer kunnen bezoeken, in dat geval zou ik ook voor een langere duur gaan om nog meer te genieten van haar. Het is alleen dat er ook genoeg andere leuke meiden zijn die ik ook wel wil proberen.