Privehuis La Cloche Utrecht gaat binnenkort weer open!

Privehuis La Cloche Utrecht

Op de oude locatie van de beroemde en oudste sexclub van Utrecht (La Cloche) zal rond 15 oktober a.s. weer een privehuis zullen openen. Privehuis La Cloche Utrecht! Momenteel wordt er druk verbouwd op de Amsterdamsestraat 287-d. Ze zijn nu druk met het inkopen van meubels, verlichting, wanddecoratie en spiegels. Stap voor stap ontstaat zo het fraaiste privéhuis van de provincie Utrecht. Een plek waar straks vele sexy meisjes aanwezig zullen zijn om mannen heerlijk te verwennen!

Er komen 7 erotische kamers die allen nieuw verbouwd worden op het moment. Er zullen douches en bubbelbaden aanwezig zijn. En van die 7 kamers, is één kamer als een kinky SM kamer te gebruiken. Oftewel, alle ingrediënten voor een mooie locatie voor erotiek en kinky!

Alle controles van Gemeente Utrecht zijn nu geweest en alles is goedgekeurd. Alle aanvragen betreffende exploitatie en bouwvergunning zijn in zeer snel tempo behandeld en goedgekeurd. En dit met alle medewerking van de Gemeente Utrecht.

Er is gratis en ruime parkeerruimte in de straat en achter het pand. Privehuis La Cloche Utrecht zit tevens nabij het Centraal Station Utrecht en er zijn bushaltes in de straat. Dus genoeg mogelijkheden om vanaf 1 oktober op bezoek te gaan aan de Amsterdamsestraat 287-d in Utrecht!

Updates verbouwing Privehuis La Cloche Utrecht

Privehuis La Cloche Utrecht zal via de website www.privehuislacloche.nl (in aanbouw) info vermelden. Welke sexy dames er zullen werken, de openingstijden, foto’s van het interieur, wat de werkwijze is en nog veel meer. En ook via de Hookers.nl advertorial wordt regelmatig informatie gegeven over de voortgang.