Privéhuis House of Dreams deze week t/m a.s. zaterdag 16 september avond aktie!

Bij Privéhuis House of Dreams is er deze week t/m a.s. zaterdag 16 september een avond aktie:

45 minuten is dan geen €80,00 maar nu met €10,00 korting slechts €70,00! (op basis van intiem en oraal met condoom en strelen).

Op de nieuwe zeer uitgebreide website www.privehuishod.nl vindt je nu iedere dame met haar profiel met looks, sexuele diensten en links naar recensietopics elders op internet. En van de meeste meisjes/dames zijn ook foto’s beschikbaar.

Tevens is er nu een duidelijke dag en zelfs weekagenda.

De weekagenda vindt je hier http://www.privehuishod.nl/weekagenda/ en de laatste nieuwtjes hier http://www.privehuishod.nl/nieuws/

Vrijwel alle benodigde informatie over de meisjes, de werkwijze van het huis, de tarieven etc. zijn nu te vinden op deze prachtige website. Reserveren kan telefonisch tijdens openingsuren, daar de gastvrouw de meest actuele informatie en agenda bij de hand heeft en zo direct met je kan afstemmen. De nieuwe email: info@privehuishod.nl zal enkele keren per week gecheckt worden, maar is met deze nieuwe uitgebreide website en natuurlijk de telefonische bereikbaarheid van de gastvrouw, vrijwel niet meer nodig.

De sexy meisjes/dames heten u van harte welkom bij het gezelligste privehuis adresje van de randstad!

Gezien de drukte in dit privehuis, is House of Dreams nog naarstig op zoek naar enkele slanke sexy en goed gemotiveerde dames van tussen de 18 en begin 30 jaar. Goed bereikbaar via openbaar vervoer, gratis parkeren voor de deur, nette en respectvolle behandeling, je bepaalt je eigen werktijden en grenzen qua sexuele dienstverlening, geen all-in tarieven, en je mag pauzes nemen en of klanten weigeren. Tevens eerlijke uitbetaling na je dienst direct (via opting in systeem, dus wit in je hand), extra’s bepaal je zelf, gezellige sfeer, 90-95% rustige Nederlandse klanten/gasten, geen bar/club of alcohol, gratis fotoshoot als je wil van professionele fotograaf. Met name tussen 16 en 23 uur zoeken wij sexy versterking! Bel jij (033-4613293) of mail jij via info@privehuishod.nl voor een afspraak en rondleiding?

Privéhuis House of Dreams
Soesterweg 269 – 271
3812 AH Amersfoort
033-4613293

www.privehuishod.nl

info@privehuishod.nl

Twitter: https://twitter.com/houseofdreamsam