Oplichter Karel kleedt dames van kinky & sexjobs uit

“Bij het googlen op de naam Karel van Hove kwam ik een oud artikel van u tegen over de site erotendo van Karel van Hove een oude bekende blijkbaar. Meneer is nu een stapje verder gegaan, en perst nu blijkbaar op grote schaal prostituees af via zijn site www.wandelaars.org.”

Meldt iemand. Is inderdaad apart. “Hij haalt de gegevens van dames inclusief telefoonnummer van sites als kinky, sexjobs etc. en plaatst die op zijn site met een aantal vernietigende recensies. De dame is vies of zij is een oplichtster of doet haar werk niet goed, is veel ouder dan zij zelf zegt etc. Uiteraard betreffen het allemaal neprecensies van door hem op zijn site aangemaakte gefingeerde klanten. Wanneer de dame er eenmaal op staat, krijgt zij een sms van 0687793434 dat zij op de site staat met slechte recensies. Wanneer de dame in kwestie verontwaardigd een berichtje terugstuurt dat van de hele recensie niets klopt, begint het spel. De recensie kan tegen betaling verwijderd worden. Ook ontvangt hij sponsoring van een clubeigenaar uit Zuid-Holland die op deze manier de concurrentie van onafhankelijke meiden graag wat uitgedund ziet worden.”

Aldus de melder. Ik heb even gekeken, het is inderdaad opvallend dat er op wandelaars.org alleen maar negatieve ervaringen staan.

www.dominaforum.nl/prostitutie-in-het-nieuws/oplichter-karel-kleedt-dames-kinky-sexjobs/