Ben jij Mrs. Jessica’s slaaf deze week in Nieuwegein of Amersfoort? Of van Mrs. Michela?

Mrs. Jessica
Mrs. Jessica & Mrs. Michela
Mrs. Michela

Ja slaven, deze week is Meesteres Jessica op twee SM locaties te vinden, namelijk maandag 7 november t/m woensdag 9 november in haar SM kamer bij Dynamite Prive in Nieuwegein. En donderdag 10 en vrijdag 11 november in één van de SM kamers in SM Studio Amersfoort.

In Amersfoort is ze tevens die twee dagen te boeken voor speciale SM trio’s met Meesteres Michela voor een speciale trioprijs van €300,00 voor een vol uur. Op beide locaties kan je douchen en er zijn genoeg spannende SM meubels om een gevarieerd SM spel te kunnen spelen. Even een SMS je of telefoontje in Nederlands via 0687261038 is voldoende, en zoals Meesteres Jessica zelf schrijft:

Bel/SMS/Whatsapp mij voor afspraak of info indien je serieus bent. Ik verwacht jullie In Nieuwegein of Amersfoort in een nieuwe SM-kamer speciaal met alles erop en eraan zoals SM bed, gynecologenstoel, Andreaskruis etc. Elke fantasie is vooraf bespreekbaar, dus ook soft erotisch sm of een geil kinky spel, maar ook hardere SM. Het moment dat je mij ziet zit je al in een roes en het zal alleen maar beter worden. Durf de stap te nemen om samen jouw kinky SM-fantasie te beleven? Ik hou van een CBT pik- en balmarteling, voorbinddildo, spanking, spugen, travestie, hang-bondage, needle play, nippleplay, kaarsvet, electro, rollenspel, zwepen, footfetish, anale ontmaagding, golden Shower, sounding en nog veel meer. Nu ook professionele hangbondages!

Wil jij ook kinky SM spel met een mooie Meesteres? Aarzel niet en neem contact op voor een sessie Mrs. Jessica, of natuurlijk Mrs. Michela.

Tevens is haar blonde vriendin Meesteres Michela ook voor 1op1 sessies te boeken op donderdag 10 en vrijdag 11 november in smstudio-amersfoort.nl. Geen jaloezie onderling van deze Meesteressen, nee je kan als slaaf rekenen op een goede sfeer en energie en professionele werkwijze!

Reccjpnr8qveaaywr2ensies lezen van slaven die je voor gingen?

Klik hier voor de recensie over Mrs. Jessica

Klik hier voor de recensies over Mrs. Michela 

Ben je al onderweg slaaf?