Meesteres Vernice, Meesteres der Meesteressen…. The real Goddess!

vernice1

Al jaren aan de top in de kinky wereld van Nederland… ongeevenaard volgens velen, maar dat is natuurlijk een persoonlijk oordeel en beleving. Beroemd geworden onder haar 1e naam Meesteres Vanessa voorheen werkzaam in bijvoorbeeld Utrecht en Den Haag. Nu zeer exclusief voor veel vaste slaven alleen nog te boeken op speciale SM locaties of in luxere hotelsuites bij highclass klanten….

Ook voor slaven en fetishliefhebbers die HAAR nog niet beleefd hebben maakt Meesteres Vernice bij een juiste klik in het emailcontact met haar, graag een plekje vrij in haar drukke en beperkte speelagenda. Daarvoor is het wel belangrijk dat je duidelijk je leeftijd, nationaliteit, omschrijving van jezelf, je ervaring in de SM , je fantasie, do’s en don’ts voor de SM sessie mailt naar de Meesteres. En of je eerder bij haar geweest bent, en hoelang je zou willen spelen. Meesteres Vernice bekijkt dan eens in de zoveel tijd welke emails haar aanspreken. Gezien de vele aanvragen kan zij niet op ieder verzoek reageren en zullen onrespectvolle slaven of vage emails niet beantwoord worden. Ook heeft Meesteres Vernice een voorkeur voor slaven van goed niveau met een goed verzorgde hygiene en open mind voor spelen van een gevarieerd creatief SM spel en of fetishspel.

Daarin biedt zij een keur van mogelijkheden ook met stellen, 2e en of 3e bislaaf, bi-Meester, of 2e Meesteres en of leuk kinkygirl. Of natuurlijk met HAAR alleen want je zal al je zintuigen nodig hebben om de sessie in je te kunnen opnemen. Want Meesteres Vernice kan hard zijn maar oof zacht, begripvol, zeer erotisch en sensueel waarin jij als slaaf je grenzen graag verkent en wellicht voor HAAR over gaat en verlegt, want je zal naar HAAR gaan verlangen en meer willen en daarin steeds meer over willen hebben voor HAAR. Om de glinstering in haar prachtige felblauwe ogen te zien. Om meer van haar heerlijke vrouwelijke lichaam met cup D/E te zien of wellicht te proeven, om haar aanrakingen van subtiel soft tot hard te voelen, om haar geile trek om haar sensuele lippen en mond te zien, je zal in extase raken en in HAAR macht. Jij bent haar speeltje, haar pijnslaaf, haar lustslaaf, haar presteerslaaf, haar bi-slaaf, haar travestieslet, haar anaalslet, haar tepelslaaf, haar showslaaf, haar filmslaaf, haar fetishslaaf, haar allroundslaaf….

Over de prijs wordt met een real highclass Meesteres niet onderhandeld, die staat vast. En de ideale speelduur van 1,5 a 2 uur is een persoonlijke voorkeur van Meesteres Vernice, maar ook een uur is natuurlijk mogelijk. Slaven die HAAR niet respectvol behandelen of haar grenzen niet respecteren zal Meesteres Vernice negeren. ZIJ stopt geen negatieve energie meer in die slaven. Nee ze wil vol kinky energie zitten voor de slaven die haar waarderen en zich kunnen laten opgaan in een sessie en flow met haar alsof je even in een andere wereld bent… Ja, HAAR kinkywereld.

Als jij je als slaaf of fetishliefhebber van niveau in haar gewenste plaatje herkent, mail dan duidelijk de eerder gevraagde punten naar info@mistressvernice.com. En wellicht ben jij binnen afzienbare tijd HAAR speeltje….

Bezoek nu haar prachtige nieuwe website MeesteresVernice.nl

https://twitter.com/mrs_vernice haar Twitter account met echte aantallen volgers en geen gekochte fakevolgers

www.kinkydevils.nl

www.slaveparty.nl