Meesteres Samantha nu op 2 SM speellocaties! Amersfoort & Nieuwegein

De drukte in haar agenda is gezien haar schoonheid, populariteit en vooral de gepassioneerde beleving van deze slanke Domina in haar spel met slaven, wel een probleempje. Want vele slaven melden zich te laat bij Meesteres Samantha als haar agenda al zo goed als vol zit. Maar!…..

Nu heeft Meesteres Samantha 2 speelweken achter elkaar gepland, en dat op 2 speellocaties, dus voor iedere slaaf nu een kans en keuze om met deze geweldige Meesteres een sessie te gaan beleven. Een sessie die je lang bij zal blijven, want ze kruipt in jouw mind en huid. Je wil meer en meer, je wil haar sletje, slaafje zijn voor altijd….

Speeldata:

  • Maandag 30 mei t/m zaterdag 4 juni in SM kamer in Dynamite Privé in Nieuwegein
  • Maandag 6 juni t/m zaterdag 11 juni in SM kamer in House of Dreams in Amersfoort

Afspreken kan via de email (info@meesteres-samantha.nl) waarin je o.a. je fantasie, je gewenste speeltijd (tarief €200,00 per uur), datum en tijdstip dat je kan afspreken en of je eerder bij haar geweest bent. Let wel sessies vinden tussen 13.00 en ca. 21.00 uur plaats, en wees op tijd want nu als is voor beide weken haar agenda bijna voor de helft gevuld, en er komen iedere dag afspraken bij, dus vol = vol!

Meesteres Samantha is zeer creatief, ze kan lief en meegaand zijn voor beginners, of erotisch voor soft SM liefhebbers, maar ook sadistisch en hard voor de ongehoorzame en of gevorderde slaven.

De vele recensies via deze link geven een prima beeld van de kwaliteit van deze top Meesteres.

Belangrijke sites:

www.kinkydevils.eu

www.smstudio-amersfoort.nl

www.slaveparty.nl