Lady Estelle in Amersfoort was een groot succes en bedankt haar slaven!

Haar bezoek aan Amersfoort afgelopen donderdag en vrijdag wat een groot succes. Lady Estelle kon de aanvragen niet aan en gaf ons van SMDome feedback. Ze vond het spelen in Amersfoort bij smstudio-amersfoort.nl erg fijn. De grote kamer beviel haar en ze heeft met plezier met Nederlandse slaven gespeeld, die weer een totaal andere spel energie geven dan de Duitse slaven. Ze hoopt dat de slaven die het geluk hadden een sessie met haar te mogen spelen, hebben genoten. Wij van SMDome hebben ook al positieve reacties ontvangen van slaven over haar manier van spelen. En met name haar servicegerichtheid, vriendelijkheid en goede persoonlijke hygiene gecombineerd met haar toplooks en ervaring en spelvreugde worden geroemd.

Lady Estelle is ervan bewust dat ze niet op iedereen heeft kunnen reageren, omdat ze natuurlijk de SM sessies moest spelen en dan geen aandacht aan haar telefoon kan geven. Haar energie gaat eerst uit naar de klant/slaaf die er op dat moment is. Maar Lady Estelle verzekerde ons, ze komt zeker terug naar Amersfoort in Maart. En ook Den Haag zal ze dan bezoeken. Totaal verwacht ze 3 dagen in Nederland te zijn in Maart. Natuurlijk zullen we dat direct op smdome.com bekend maken, maar ook op kinkydevils.nl. Ze zal zelf ook op haar eigen website lady-estelle.de vermelden en op haar zeer actieve Twitter account: Twitter.com/bizarre_DIVA

PS: Lady Estelle kan ook zeer goed met beginnende SM-ers overweg, door een soft SM spel te spelen met lichte erotische elementen. Dit kan bij een juiste klik, energie en persoonlijke hygiene.

Echter fakers en stalkers zullen worden genegeerd, get a life is dan haar motto!

 

smkamer104Ben jij als lezeres een commerciele Meesteres of Kinkygirl, en wil jij op een legale SM locatie met vergunning klanten ontvangen? Mail dan eens via info@smstudio-amersfoort.nl voor de mogelijkheden van het huren van een SM kamer.  Eventueel kan daar een marketingpakket op maat aan gekoppeld worden, wellicht gecombineerd met een plek op kinkydevils.nl. Je zal merken dat je snel meer slaven zal ontmoeten, zonder stress, alles netjes volgens de regels en omgang met professionele en aardige mensen met respect en eerlijkheid. In combinatie met advertenties en postingen, en een positie in de grote SM nieuwsbrief van smdome.com, zal je als Meesteres/kinkygirl snel naar een hoger niveau qua omzet en klanten aantallen groeien (mits je een goede service in het SM spel weet te geven, en je goede looks hebt met een juiste werkattitude en positieve energie).

Voor Meesteressen uit het buitenland is het belangrijk te weten dat je de eerste dag wordt begeleidt voor de juiste werkpapieren en het verkrijgen van een BSN nummer, zodat je legaal werkt en aan alle Nederlandse regels voldoet.

SM kamers met vergunning zijn te huur in Nieuwegein via dynamiteprive.nl en in Amersfoort via smstudio-amersfoort.nl en in Den Haag via smstudio-denhaag.nl

SM kamers te reserveren, en voor beheer agenda via info@smdome.com.

English:
smkamer107If you are a Dominatrix/Mistress/Kinkygirl, and you have not worked in the Netherlands before: You will be helped and guided the first day to make sure you have the right paperwork and a BSN number (Citizen Service Number), then you will be sure that you work legal and by all the rules of the Dutch government.

SM rooms with a license are for rent in the heart of the Netherlands in Nieuwegein at dynamiteprive.nl and in Amersfoort at smstudio-amersfoort.nl and in The Hague at smstudio-denhaag.nl

To make a reservation of one of these rooms, please contact info@smdome.com.