Inkijkje bij La Cloche, de oudste sexclub van Utrecht is nu een sfeervol Privehuis!

Aan de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht heeft tientallen jaren La Cloche gezeten, het oudste seks adresje de stad. Was het al die tijd een club, nu is het gemoderniseerd en veranderd naar een volwaardig Privehuis. In de zomer van 2018 is alles vernieuwd en in oktober is Privehuis La Cloche. Er zijn 7 sfeervolle kamers, een aantal met jacuzzi en de meesten met een douche in de kamer aanwezig. Voor de dames is een nette ‘woonkamer’ gecreëerd die van alle gemakken voorzien is.

En nu krijgen we een mooi inkijkje met deze foto’s van het privehuis. Ook zie je de voorkant van het pand en de deur waar je naar binnen kan. Belangrijk detail: Als je op de deurbel drukt gaat de eerste deur gelijk open. Dus je kan dus snel en discreet uit het straatbeeld verdwijnen. Zodra je binnen staat, wordt de 2e deur open gedaan om je daadwerkelijk binnen te laten in dit Utrechtse seks paradijsje!

La Cloche - Privehuis in UtrechtLa Cloche bezoeken

Het interieur is fraai maar niet onbelangrijk; Er zijn natuurlijk ook elke dag sexy meisjes aanwezig! En, wil je La Cloche eens bezoeken? Het is 7 dagen per week geopend (maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 12.00-22.00 uur). Rond het privehuis op 2 minuten lopen zijn er voldoende gratis parkeerplekken. Het adres is de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht.

Voor meer informatie, bezoek de uitgebreide website www.privehuislacloche.nl. Hier vind je dus informatie en foto’s van de dames en ook meer uitleg over de prijzen en mogelijkheden.