House of Dreams in Amersfoort voortaan vanaf 10.00 uur in de ochtend geopend

Op verzoek van vele gasten heeft privehuis House of Dreams haar openingstijden met succes vervroegd van 11 uur nu naar 10 uur in de ochtend. Vele nieuwe sexy dames zijn er afgelopen maanden bij gekomen. Nu 28 in totaal werkzaam bij House of Dreams, waarvan gemiddeld ca. 10-14 dames ieder hun eigen werktijden verdeeld tussen 10.00 en 23.00 uur hebben ingedeeld. Met name voor in de late middag en avond is House of Dreams nog naarstig op zoek naar nieuwe sexy dames, en er komen ook nog dames terug van vakantie.
 

Binnenkort zal ook de nieuwe uitgebreide website met veel informatie over het privehuis en de sexy dames gelanceerd worden. Ook met vele foto’s. Ook zal dit jaar nog verder verfraaiingen in het privehuis zelf plaats vinden zoals in details in de kamers, gangen en hal. Ook zal de zondag als 7e dag een dag worden dat men open is, zodat jullie 7 dagen per week kunnen genieten van sexy dames, kinky girls en Meesteressen voor jouw spannende fantasieen.

En wie weet volgt er ook nog een leuke aktie voor gasten zoals wij nu de vaste recensieaktie hebben.

House of Dreams is nu geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00-23.00 uur, zie ook www.privehuishod.nl

House of Dreams
Soesterweg 271
3812 AH Amersfoort
033-4613293
info@privehuishouseofdreams.nl
gratis parkeren en discrete ontvangst, u komt geen andere gasten tegen, en de dames werken in een goede ongedwongen sfeer!

Voor SM kamers en Meesteressen zie www.smstudio-amersfoort.nl