Dominatrix Alice Miss Wow, binnenkort te boeken in SM Studio Amersfoort & Almere en natuurlijk Rotterdam

Ja slaven, de komende weken opent SM Studio Almere haar deuren met minimaal 4 fraaie nieuwe SM kamers, alles totaal nieuw verbouwd met SM meubilair, douches en met vergunning. Gratis parkeren, en direct snel van de snelweg bereikbaar vanuit de steden Amsterdam, Utrecht en grote woonkernen als Amere, Amersfoort, Lelystad, Alkmaar, Zaanstad, Hilversum, het Gooi etc. etc. Dus zowel voor de commerciele Meesteressen een interessante locatie om vele slaven te mogen ontvangen, als voor de slaven om diverse Meesteressen en of kinky girls op een professionele nette sfeervolle en legale SM locatie te kunnen bezoeken!

Ook Dominatrix Alice Miss Wow kan niet wachten om daar meerdere speeldagen per maand te plannen voor haar slaven en of nieuwe toekomstige slaven. Tevens zal ze in Rotterdam bij www.karins-home.nl blijven ontvangen en bij www.smstudio-amersfoort.nl aan de Soesterweg 271 in Amersfoort.

Alice Miss Wow kan je qua contactgegevens verder vinden via http://www.kinkydevils.nl/meesteres-alice-misswow/contact-alice-misswow/