A real Goddess, that’s Mistress Vernice, beter dan ooit, sessies op hoog niveau!

Ja slaven en fetishliefhebbers, Meesteres Vernice speelt beter dan ooit tevoren. Door haar ervaring, innerlijke rust, fijne speellocaties en eigen plezier en spanning in het spel, zijn de sessies beter dan ooit. Zinderend, gepassioneerd, afwisselend, vele mogelijkheden en merkbaar speelplezier bij haar in de sessie. En die energie, dat oogcontact geeft juist dat stukje meer en een magisch gevoel in een sessie. Ook zeker in combinatie met haar verbluffende schoonheid en uitstraling. Die heldere blauwe ogen, prachtig, hypnotiserend en ook dwingend.

Geduldig en begripvol voor beginners, erotische elementen subtiel ingevoerd in de sessies. Fetish mogelijkheden in lak, latex, highheels, laarzen, nylons mogelijk. Klasse en elegantie ook in kleding, lingerie (Agent Provocateur), schoenen en uniformpjes. Harde sessies ook zeker mogelijk. Van CBT tot nipletorture, en nu ook extra elektromogelijkheden dankzij aanschaf van de EROTEK ET 312B de Rolls Royce onder de elektroboxen!

Anaal gebruik en misbruik van jouw slettenkont? Kleine dildo’s voor beginners, kleine strap-ons ook, tot grote dildo’s buttplugs, opblaasbare buttplugs maar natuurlijk kan je ook na training gefist worden met 1 of zelfs 2 vuisten, of mijn voet? Ik ben daar specialiste in, en sta bekend om de juiste techniek en vele variaties daarin zodat jij kronkelt van genot en geiligheid en alleen maar om meer smeekt. Misschien krijg jij eens een anaal orgasme?

Meesteres Vernice voor SMDOME

Of wil jij een SM show meemaken en live toeschouwer zijn hoe ik een andere slanke slaaf gebruik en misbruik voor mijn plezier, en wellicht dat jij nog mag aangeven wat je wil zien, of misschien even mee wil doen? Of ben jij een cuckold? En wil je een cuckold sessie waarbij jij vastgebonden moet toekijken hoe ik geniet….

Sessie met 2e bislaaf, kinkygirl of wellicht vrouwelijke potente shemale? Laat mij weten, alleen als je serieus bent. Sessies vanaf 1 uur a €200,00 per uur mogelijk op ontvangstlocatie. info@mistressvernice.com

Twitter volgen en foto’s zien die je niet snel elders ziet? Zie https://twitter.com/mrs_vernice

En nu ook op Instagram! Zie https://www.instagram.com/mistressvernice/